La Universitat Politècnica de València (UPV) organitza les Jornades de Portes Obertes Online per a màsters universitaris del curs 2024-2025. Aquestes sessions, en línia i gratuïtes, permetran a qualsevol persona rebre informació general sobre els postgraus oferits per la UPV i, a més, poder participar en sessions específiques organitzades per cada títol.

Sessió General 1

(Alumnat LATAM i internacional)

Dimecres 6 de març de 2024 a les 18 hores

Sessió general amb tota la informació sobre estudiar un màster universitari a la UPV. Aquesta sessió està més enfocada a l’accés per a alumnat internacional, encara que qualsevol pot inscriure’s a ella. Es tractaran aspectes generals i específics com a requisits d’admissió, equivalències, cost de vida, seguretat…

Sessió General 2

(Alumnat nacional i EEES)

Dimarts 4 de juny de 2024 a les 18 hores

Sessió general amb tota la informació sobre estudiar un màster universitari a la UPV. Aquesta sessió està més enfocada a alumnat nacional i europeu, encara que qualsevol pot inscriure’s a ella. Es tractaran aspectes generals i específics com a fases, màsters habilitants, beques…

Consulta les preguntes i respostes més freqüents de les sessions online de l’any passat. [PDF]

Oferta formativa

La Universitat Politècnica de València posa més de 100 màsters i dobles màsters a la teua disposició. Descobreix la formació de postgrau que millora la teua ocupabilitat i potencia la teua carrera professionaalhora que gaudeixes de tot el que t’ofereixen els campus universitaris.

Sessions individuals de màsters

(del 10 al 13 de juny de 2024)

Els màsters UPV ofereixen sessions individuals, des del dilluns 10 de juny fins al dijous 13 de juny, a les quals inscriure’s per a conèixer les característiques específiques de cada títol. En aquests seminaris web es pot dialogar directament amb els responsables del postgrau, formular preguntes i resoldre qualsevol dubte concret més enllà de les sessions generals. Si el títol que t’interessa ofereix una d’aquestes sessions, des d’ací podràs registrar-te. Una oportunitat única.

Àrees de coneixement

RESOL ELS TEUS DUBTES EN DIRECTE

Parla directament amb el professorat dels màsters universitaris que t’interessen i amb responsables de la UPV. Obtingues resposta a qualsevol pregunta que tingues.

ASSISTEIX DES DE QUALSEVOL PART DEL MÓN

Resol els teus dubtes preguntant en directe des de Colòmbia, Itàlia o qualsevol ciutat d’Espanya. Assabenta’t de tot el que han d’explicar-te sobre els màsters de la teua elecció.

TOTALMENT GRATUÏT

La inscripció i assistència a qualsevol sessió és 100% gratuïta i només necessitaràs Zoom (sessions generals) o Teams (sessions específiques) per a accedir.

Butlletí informatiu

Subscriu-te al butlletí sobre els màsters UPV i rep en el teu correu la informació sobre dates importants (terminis de preinscripció, matrícula…), la universitat (serveis, avantatges per a l’alumnat…) i qualsevol altra cosa que hages de tindre en compte.

* Les teues dades s’incorporen als sistemes d’informació de la UPV gestionats per l’Àrea de Comunicació amb la finalitat de difondre informació sobre títols i activitats a través del correu electrònic i telèfon mòbil. El tractament es basa en el teu consentiment. No està prevista la cessió de dades a tercers excepte la possible externalització del servei de contacte informatiu a una empresa degudament legalitzada i amb ús limitat a aquest efecte o requeriment legal. Poden exercir-se els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació o oposició al tractament mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a dpd@upv.es. Política de protecció de dades.

Més informació